Built with Berta.me

 1. contact

   

  Miek Sijsmans

  Beeldatelier De Volle Zon,
  Melkouwen 42, 2590 Berlaar

   

  Je bereikt me het makkelijkste via mail:

  info@devollezon.be

 2. Mijn mobieltje zit vaak onder de klei, maar voor wie liefst belt: 0491 930 511
  Als ik er niet ben, kan je een boodschap inspreken op de voicemail. 
  Vermeld duidelijk je telefoonnummer en naam, ik bel je dan zo snel mogelijk terug.

   

  Triodos BE70 5230 8045 6525
  BTW BE 0881 346 552

   

  Overnachten en ontbijt:

  mooie B&B op 2km: http://www.fortunalenta.be

   

  Openbaar vervoer

  Beeldatelier De Volle Zon is op een halfuur bereikbaar met een L-trein
  vanuit Antwerpen of Leuven. Het stationnetje heet zoals de straat zelf ook Melkouwen
  het atelier ligt 300m verder (oostwaarts). 

   

   

  plannetje:

 3. Routebeschrijving

  Vanuit richting Lier: neem de ring om Lier en verlaat de ring richting Aarschot. Je passeert de autobusfabriek Van Hool en twee ronde punten, enkele kilometer verder zie je de kerk van Berlaar-Heikant aan je linkerkant staan. 50m voorbij de kerk sla je links in, aan een pleintje met een frituur. Die straat heet al Melkouwen Steenweg, en die volg je zo’n 2 km lang. Dan passeer je de overweg aan het stationnetje Melkouwen. Vanaf hier heet de straat eenvoudigweg ‘Melkouwen’. Na 300m vind je aan je linkerkant nummer 42 (en 42a en 44 samen), een gebouw met veel hout aan de gevels. 

  Vanuit richting Aarschot: rij richting Lier over de Aarschotse Steenweg. Je passeert het rond punt aan Heist Op Den Berg, en de verkeerslichten aan de dwarsstraat Beerzel/Itegem. Daar zie je de kerk van Berlaar-Heikant opdoemen, maar nog voor de kerk, aan een pleintje met een frituur, sla je rechts in. Die straat heet al Melkouwen Steenweg, en die volg je zo’n 2 km lang. Dan passeer je de overweg aan het stationnetje Melkouwen. Vanaf hier heet de straat eenvoudigweg ‘Melkouwen’. Na 300m vind je aan je linkerkant nummer 42 (en 42a en 44 samen), een gebouw met veel hout aan de gevels. 

  Er is maar plaats voor enkele wagens, gelieve de uitritten vrij te houden, je kan meestal vlot langs de stoep parkeren. Let wel op: op de verbrede stoep verderop aan de overkant is het sedert twee jaar streng verboden te parkeren. Parkeer vooral ook niet in de zijstraatjes, cursisten hebben daar in het verleden voor enige overlast gezorgd. In vakanties en in het weekend is er ook altijd ruim plaats aan het station.

  Je gaat rechts om het gebouw heen de tuin in, daar heet ik je welkom.