Built with Berta.me

 1. Feestjes, bonnen en gelegenheden

   

  De Volle Zon kan het decor zijn van een 'doe'feest voor maximaal 12 personen. Zo hebben de voorbije jaren al verschillende groepjes de weg naar onze tuin en het atelier gevonden: verjaardagsfeestjes, vriendenclubjes die hier een namiddag aanmeren en soms al eens een sliert familieleden van alle leeftijden door mekaar.

  Ik zet iedereen aan het werk, we ontdekken een wereld van expressiemogelijkheden en plezier. Voorkennis is niet vereist: ook mensen die anders nooit met klei of tekengerei in de weer zijn, breng ik in beweging. Want met een figuurlijk duwtje in de goeie richting kan haast iedereen verrassend fraaie dingen maken en verbaasd zijn over hun eigen en andermans creaties. Kinderen kunnen meestal wel nog moeiteloos aan hun borrelende bron van fantasie en scheppingsdrang, ik zorg vooral voor een heleboel materiaal en een enthousiasmerende sfeer, en lever waar nodig suggesties en inspiratie om er een heerlijke tijd van te maken. 

  Om het een beetje concreet te maken en bij wijze van illustratie: voor een verjaardagsfeestje van drie uur en een half reken ik € 280,- materiaal en bakken van beeldjes, ook volop biologisch fruitsap, koffie, thee en water inbegrepen. Voor taart en dergelijke zorgen mama of papa (en die zijn uiteraard zelf ook meer dan welkom!). Na enkele weken droogtijd en bakken, kan je de beeldjes dan komen oppikken, tekeningen krijg je meteen mee.

  Je kan ook een cadeaubon voor een cursus of een open-ateliersessie bestellen, ik maak die op met de naam die jij wenst en stuur hem jou toe.

 2.