Built with Berta.me

 1. Teambuilding en Personeelsdagen

  De Volle Zon ontvangt graag groepen professionelen die op zoek zijn naar een andere, gezamenlijke ervaring. Zo mochten een roedel natuurgidsen, een aantal medewerkers van een communicatiebedrijf, een team thuisverplegers, alle 60 werknemers (weliswaar in twee mootjes) van een fit- en wellnessbedrijf en een afdeling van Lotto kennis maken met klei en tekengerei. Soms ontstaan er werken waaraan iedereen participeert, soms reeksen rond een thema, soms heel individuele dingen.

   

  “Het is dikwijls hartverwarmend om creativiteit los te maken en mensen plezier te laten beleven door sluimerende talenten aan te boren - vaak zijn de deelnemers meer verrast dan ikzelf!”

   

  Ik pas me flexibel aan uw organisatie aan, of bij het thema dat u aanbrengt, zodat de workshop echt op uw objectieven toegesneden wordt. Ik lever dus maatwerk en vertrek niet van vaste formules; bel of mail me om te overleggen wat ik voor u kan doen. Als basis geldt, voor een sessie van 3:30u: € 350,- Dit is voor de eerste 10 personen. Verder € 25,- per bijkomende persoon, tot een maximum van 25 mensen. Koffie, thee, sap, koekjes enzovoort inbegrepen, ook alle materiaal zoals klei, papier en tekengerei, plus het naderhand uithollen en bakken van de beelden. Het bos, de vijver en de grote tuin bieden daarbij ook een ruim groen kader om ongedwongen met mekaar om te gaan.

 2.